Informatie

De fysiotherapeut wordt niet voor niets ‘Specialist in Beweging’ genoemd.

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt klachten van houding en/of beweging en de gevolgen van deze klachten voor het dagelijks leven en activiteiten (werk, sport, hobby). De doelstelling is het verbeteren of optimaliseren van het bewegend functioneren teneinde een betere kwaliteit van leven te realiseren. Ook het voorkomen (preventie) van problemen in het bewegend functioneren is een belangrijke doelstelling binnen de fysiotherapie.

Bij FysioBergschenhoek kunt u terecht voor algemene fysiotherapie, maar ook voor sportfysiotherapie, begeleiding bij (orthopedische) posttraumatische of postoperatieve revalidaties, gespecialiseerde hand- polstherapie en dry needling. Ook Medical taping en Mulligan-therapie kunnen, ondersteunend aan behandeltrajecten en revalidaties, toegepast worden.

U kunt als patiënt bij FysioBergschenhoek terecht middels een verwijzing van een huisarts of specialist maar ook rechtsreeks zonder verwijsbrief (DTF, Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie). De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Let wel op dat fysiotherapie (dus ook handtherapie) alleen vergoed wordt als u een aanvullend verzekeringspakket heeft afgesloten.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen? Neem contact met ons op!